oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 282919

Podarim: Hrana otroška oblačila boni higiena

Lendava/Lendva, 30.12.2021:

Pozdravljeni smo 5 clanska družina preživljamo se iz socialne pomoči oba z partnerjem sva brezposelna imamo 3 otroke 2 hčerki hčerke so stare 7 in 8 sin pa 3 iz meseca v mesec se tesko prezivljamo ker se preživljamo iz socialne pomoči včasih nam se za hrano ni dovolj ko poplacamo vse položnice nimamo za preživetje dovolj hvala tudi ljudem ki so pomagali mojim otrokom polepsat Miklavža in božička so se njim želje izpolnile so bile solze sreče hvala iz srca ker sem bila čist obupana da bodo razočarana zato bi vas zdaj prosila če bi nam lahko pomagali z hrano higieno in otroška oblačila bila bi vam iz srca hvaležna ker smo se vedno v taki situaciji da se tesko izhajamo in nismo si zmožni privoščit skorajda nič

OHRANJENOST:   
Prosim pomoč

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).