oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 282846

Podarim: Šivalni stroj s centralnim vretenom CSEPEL

Preddvor, 26.12.2021:

Omarica z šivalnim strojem na mehanski pogon (ni na elektriko, poganja se z nogo), ki jo je možno zaklepati. Ko se omaric odre, se vrhnji pokrov raztegne da tvoji manjši pult za lažje šivanje. V vratih omarice na notranji strani je tudi predal s pokrovom. Omarica je visoka 80cm, široka 59 cm in globoka 47cm.

OHRANJENOST:   
Starost omarice s šivalnim strojem je vsaj 50, prej okoli 60let. Omarica je delno poškodovana na vrhnjem pokrovu (se vidi na sliki), šivalni stroj je delujoč, vendar bi verjetno potreboval menjavo jermena. V kompletu pride tudi originalna knjižica, ključ za omarico, steklenička za nalivanje olja in olje.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).