oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 281844

Potrebujem: Moška zimska oblačila L in obutev 43-44

13.11.2021:

Spoštovani.
Če ima kdo odveč kakšno zimsko moško oblačilo v velikosti L in kakšne škornje v velikosti 43 ali 44, ki bi še bila dobra za med ljudi (da niso strgana ali uničena), bi prišla zelo prav mojemu ostarelemu sosedu. Zaradi prihajajočih zimskih dni bi rabil predvsem bundo in kak pulover, hlače z žepi, škornje. Sram ga je prositi, ampak žal si nakupa oblačil zaradi nizke pokojnine in visokih stroškov ne more privoščiti. V naši družini žal ne nosimo take velikosti, tako da mu z oblačili ne moremo pomagati, če pa slučajno kdo ima kakšno oblačilo, ki ga ne bi pogrešal, z veseljem pokrijem stroške pošiljanja.
Že vnaprej hvala.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).