oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 281626

Podarim: Otroška banjica - kopalna kad

Pernica, 05.11.2021:

Plastična otroška banjica na kovinskem stojalu. Manjka le originalni čep (zamašek), ki smo ga nadomestili s plutovinastim zamaškom. Zamašek ne tesni popolnoma, kakšna kapljica gre skozi, ampak vseeno se otroka lahko normalno skopa. Mere banjice ao ca 87 cm dolžina in 44 cm širina. Višina stojala je ca 95 cm. Banjica se mi je zelo dopadla, ker sem jo lahko postavila v tuš kabino in poleg stala. Možen le osebni prevzem v Pernici ali MB. Morda tudi v Ljubljani, ker se enkrat mesečno peljem mimo.

OHRANJENOST:   
Banjico smo dobili od prijateljev. Ima kar nekaj znakov obrabe na stojalu, banjica pa je dobro ohranjena. Nam je odlično služila.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).