oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 280617

Podarim: Sedežna garnitura z dvema posteljama, odlično ohranjena 60s klasika

Ljubljana, 25.09.2021:

Poklanjam odlično ohranjeno pohištvo svojih dveh dragih pokojnih starih staršev. Sedežna garnitura je dolga 222 (od tega sedalni del 187), visoka 85 in globoka 86 cm. Sestavljena je iz dveh delov, od katerih se vsak raztegne v posteljo 200 x 90 cm. Mehanizem deluje kot nov. Vsaka postelja vsebuje še velik predal za posteljnino. Na eni od njiju sem tudi sam spal kot otrok in mladostnik med počitnicami in lahko zagotovim, da je postelja zelo udobna. :) Zraven pripada še tabure na koleščkih (50 x 50 x 40 cm), ki ima žal že precej zmatrano prevleko.

OHRANJENOST:   
Sedežna garnitura je dobro ohranjena, vmes je bila na novo tapecirana, tudi vsi mehanizmi delujejo brezhibno. Le prevleka tabureja je zaradi pogoste rabe potrebna preobleke.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).