oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 279773

Podarim: Vrtna gugalnica s senčno streho

Koper/Capodistria, 23.08.2021:

Podarim vrtno gugalnico s senčno streho. Zaenkrat je še sestavljena na terasi, a jo bom v kratkem razstavila. V kolikor pohitite jo lahko tudi sami razstavite in odnesete. Imam spravljena tudi navodila za montažo. Gugalnica je še v redu, senčna streha je v redu, le dodatek blazine za stol je nekoliko natgan, a se ga da zašiti.Stol se drugače lahko uporablja tudi samo s spodnjo podlogo, brez te dodatne blazine. Na tej sliki je brez senčnika, a imam vse dele senčne strehe in se jo z lahkoto gor na montira, ko je vroče. Nam dela guzvo na balkonu zaradi pomanjkanja prostora in smo se je že malo naveličali.

OHRANJENOST:   
Poškodba blazine za stol, drugih vidnih poškodb ni.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).