oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 278333

Podarim: Stokke xplory X polni voziček 4 v 1

Ljubljana, 29.06.2021:

Ponujamo voziček Stokke Xplory X 4 in 1 popolnoma nov original z
celoten pribor v svoji škatli za prodajo po dostopni ceni.
Paket je opremljen s popolno dodatno opremo, kot so p*je z ročajem iz umetne kože, otroška posteljica, X sedež z vložkom za dojenčke in zaščitni pasovi, nakupovalna torba Stokke X, avtosedež Stokke Pipa by Nuna, adapterji za avtosedeže v škatli, topla noga, držalo za skodelico X, dež prevleke, odbijač, Stokke odeja, potovalna torba, mreža proti komarjem. Na zalogi je tudi otroški voziček V6 Stokke Xplory spodaj so na voljo barve na voljo: črna, zlato rumena, moderno siva, kraljevsko modra, rubinasto rdeča zainteresirani kupec naj stopi v stik. Pošljite svojo kontaktno številko whatsapp, da vas doda, da zaključite nakup in dostavo.

OHRANJENOST:   
Ponujamo voziček Stokke Xplory X 4 in 1 popolnoma nov original z celoten pribor v svoji škatli za prodajo po dostopni ceni. Paket je opremljen s popolno dodatno opremo, kot so podvozje z ročajem iz umetne kože, otroška posteljica, X sedež z vložkom za dojenčke in zaščitni pasovi, nakupovalna torba Stokke X, avtosedež Stokke Pipa by Nuna, adapterji za avtosedeže v škatli, topla noga, držalo za skodelico X, dež prevleke, odbijač, Stokke odeja, potovalna torba, mreža proti komarjem. Na zalogi je tudi otroški voziček V6 Stokke Xplory spodaj so na voljo barve na voljo: črna, zlato rumena, moderno siva, kraljevsko modra, rubinasto rdeča zainteresirani kupec naj stopi v stik. Pošljite svojo kontaktno številko whatsapp, da vas doda, da zaključite nakup in dostavo.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).