oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 277574

Podarim: Zelo zanesljiva ponudba denarnega posojila.

Bistrica ob Sotli, 29.05.2021:

Osebna posojila odobravamo z nominalno obrestno mero 03% ne glede na zahtevani znesek. Izkoristite torej naše hitro in zanesljivo financiranje, v prvih 3 mesecih ne odplačate ničesar.

OHRANJENOST:   
Zelo zanesljiva ponudba posojila. Gospod, gospa, poslovnež ali posameznik, iščete sredstva za ponovni zagon svojih dejavnosti bodisi za izvedbo projekta bodisi iz kakršnih koli drugih razlogov, potem je pri nas vse mogoče. Osebna posojila odobravamo z nominalno obrestno mero 03%, ne glede na zahtevani znesek. Izkoristite torej naše hitro in zanesljivo financiranje, v prvih 3 mesecih ne odplačate ničesar. Za začetek postopka posojila v prošnji za posojilo navedite natančen znesek, valuto valute in obdobje odplačevanja, ki ga želite. Dobropis vas zaveže in ga je treba odplačati. Preden se zavežete, preverite svojo sposobnost odplačevanja. Za osebne zahteve za posojilo se obrnite na e-naslov.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).