oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 276988

Podarim: Ikea otroška soba

Maribor, 09.05.2021:

Podarimo tri kose pohištva (proizvajalec Ikea) za otroško sobo, bele barve. Pohištvo je trdno, stabilno, skoraj kot novo (pritrjeno je bilo na steno). Obvezen osebni prevzem v Mariboru, dostop je z dvigalom. Pohištvo je v treh kosih in zaradi velikosti primerno za transport. Kot je razvidno iz fotografije, gre za višjo omaro (na fotografiji desno), ter enojno samostojno omaro (levo zgoraj) in omaro s tremi predalniki (levo spodaj).

OHRANJENOST:   
Pohištvo je sicer staro 10 let, vendar je odlično ohranjeno. Na enem od predalov je manjša odrgnina, na fotografiji je tudi par nalepk, vendar so vse lahko odstranljive.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).