oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 275845

Potrebujem: Police, regali in ostalo pohištvo

01.04.2021:
Smo študentke Pedagoške fakultete v Ljubljani in v okviru študijskega projekta urejamo izmenjevalnico stvari v študentskem domu. Naš namen je blaženje stisk študentov, spodbujanje solidarnosti, ekološka naravnanost in ustvarjanje skupnostnega prostora za študente. V ta namen opremljamo manjši prostor v Ljubljani. Potrebovale bi POLICE, REGALE in podobno pohištvo, prav bi nam prišla tudi manjša KLUBSKA MIZICA, PREPROGA, SVETILA ali OBEŠALNIKI za oblačila. Zelo bomo hvaležne, če nam kdo podari kaj od zgoraj naštetega in nam pomaga izpeljati naš projekt. :) Imamo lasten prevoz znotraj Notranjsko primorske in Obalno kraške regije, občasno tudi znotraj Osrednjeslovneske regije.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).