oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 275537

Podarim: NordicTrack RW900

Ljubljana , 21.03.2021:
NordicTrack RW900 prinese vadbe v studijskem slogu v vaš dom in olajša prehod z veslača na začetnike na napreden način. Velik zaslon je izjemno uporaben in uporaben, zaradi zložljivega dizajna in tihega delovanja pa bo veslač dopolnil vse domače dnevne sobe v telovadnicah.
Fitnes oprema po najboljših cenah ww­w.p­4fitn­es­s.st­ore
Brezplačna dostava.

OHRANJENOST:   
NordicTrack RW900 prinese vadbe v studijskem slogu v vaš dom in olajša prehod z veslača na začetnike na napreden način. Velik zaslon je izjemno uporaben in uporaben, zaradi zložljivega dizajna in tihega delovanja pa bo veslač dopolnil vse domače dnevne sobe v telovadnicah. Fitnes oprema po najboljših cenah ww­w.p­4fitn­es­s.st­ore Brezplačna dostava.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).