oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 275241

Podarim: Spalnica staromeščanska

Ljubljana , 12.03.2021:
Podarim komplet spalnico v staromeščanskem slogu, izdelano po meri in dobro ohranjeno. Na določenih površinah garderobne omare in postelje je potrebno obnoviti sijaj z lakom (na strani kjer so sončna svetloba padala na pohištvo). mere ŠxVxG: Postelja: 200x200x80 cm
Garderobna omara 220x180x60 cm
Omarica z ogledlom 115x40/160x35 cm Z zelo malo vložka v obnovitev (samo sijaj lak na nekaterih površinah) je mogoče pohištvo pripraviti na prodajo v starinarnici. Odnesti je potrebno iz visokega pritličja.

OHRANJENOST:   
Na določenih površinah garderobne omare in postelje je potrebno obnoviti sijaj z lakom (na strani kjer so sončna svetloba padala na pohištvo)

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).