oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 274453

Podarim: podarim oblačila za dojenčka

Dobrovnik/Dobronak, 07.02.2021:

Osebni prevzem. Ne pošiljam po pošti ker je tega ogromno.
Dobila sem ogromno cotik (za deklico) nošeno pri eni deklici. Velikost: nekaj malega je od 50 -74, 92 in 98. Večino prevladuje 80 in 86.
Cotike so: kapice od 0- 6 m, klobukeci za poletje in kape z šiltom, nekaj tudi kapic za zimo do 6m, badeki kratki in dolgi rokav, majčke dolgi rokav, oblekice za poletje, pajaceki, zokline, žabice, pajkice, trenirke, puloverji. Jogi rjuha, odeja in postelnina za postelko 60x120. Mogoče se še kaj najde kaj nisem naštela.

OHRANJENOST:   
Koliko so stare cotike nevem, ker sem jih dobila in so zelo lepo očuvane. shranjene so bile v škatlah na suhem v stanovanju. nošene pri eni deklici. tu in tam se najde kakšen flekec ki ne gre ven.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).