oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 273999

Podarim: Dobro ohranjena stara posteljo in jogo

Ljubljana, 19.01.2021:

Dobro ohranjena stara postelja in žimnica, Postelja je zelo udobna. Je v odličnem stanju in se lahko še dolgo uporablja. V vzglavju je branje na postelji zelo prijetno. Velikost je velika zakonska postelja in jo bo treba razstaviti. Vključil sem veliko fotografij, tako da se lahko prepričate sami.
kozmetična miza, velika postelja, dve nočni omarici. Ko to pišem, so nočne omarice zdaj vzete, kozmetična miza pa je še vedno na voljo. Podarimo ga, ker se preselimo z lastnim pohištvom. To bomo dali prvi osebi, ki jo bo lahko prevzela. Zbirka je v Brodu Ljubljana pri Šparu. Podarimo tudi TV omarico, vzmetnico za otroško posteljo.

OHRANJENOST:   
Dobro ohranjena posteljo in jogo.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).