oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 273872

Podarim: Veliki boj med Kristusom in Satanom - končna zmaga dobrega

Puconci, 15.04.2024:

Podarim knjigo, ki opisuje zgodovino krščanstva in sedanjost, kot tudi prihodnje dogodke in končno zmago dobrega nad zlim.Čeprav je bila napisana pred več kot 130 leti, vendar je ta knjiga vedno bolj aktualna.
Knjiga je dragocena zaradi obilice verodostojnih informacij, še posebej, ker opisuje dogodke, ki smo jim priče in, ki se bodo kmalu zgodili.
V svetu vlada strah in zmeda, toda ne rabimo se bati, ker je v Svetem pismu napovedano kaj se bo kmalu zgodilo. V knjigi Veliki boj nam je podan svetopisemski scenarij zadnjih dogodkov.Opisana je končna zmaga dobrega nad zlim, odločitev o tem na kateri strani bomo pa je na nas.
Po dogovoru, knjigo lahko pošljem po pošti.

OHRANJENOST:   
Knjiga je čisto nova, kvalitetno narejena in ni namenjena (pre)prodaji.

DARUJEM: komurkoli




KONTAKT
Kontakt: prikaži kontakt (brezplačno)
Dosegljivost: od 7h do 19h
Način prevzema: po dogovoru
Lokacija prevzema: 9201 Puconci [Pomurska]
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).