oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 273404

Menjam: visokokalorični napitki Fresubin 2kcal drink, več okusov

Ljubljana, 21.12.2020:

Visokokalorični napitki Fresubin 2kcal drink, več okusov menjam za bon za Petrol, Mercator.
Oddam različne okuse Fresubin napitkov: cca 2 paketa gozdni sadeži, 2 paketa vanilija, 2 mešana paketa (čokolada, marelica, limona). V vsakem paketu je 6 x 4 stekleničk po 200 ml, se pravi skupaj 24 stekleničk. Napitki ne vsebujejo vlaknin, so bogati s proteini in namenjeni prehranski podpori. Za podrobne informacije o hranilni vrednosti in namenu: https://www.lekarna-soca.si/fresubin-2-kcal-drink.
Okvirna menjava za en paket je 40 eur bon za Petrol oz. po dogovoru. Prosim za razumevanje, da zaradi teže in formata ne morem pošiljati po pošti.

OHRANJENOST:   
Paketi so original zapakirani po 6 x 4 stekleničk, nekaj je tudi posameznih stekleničk in kartonskih embalaž po 4 stekleničke. Rok trajanja je april-junij 2021. Ostali so mi, ker zdaj uporabljam drugo firmo prehranskih napitkov.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 40 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).