oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 272825

Podarim: JBL charge - nedelujoč

Ljubljana, 28.11.2020:

Podarim JBL charge, ki trenutno ne deluje (se ne polni, odziva pa se normalno (utripa), tako da je verjetno nekaj s kontaktom narobe oz. za zamenjat). Sicer je deloval brez problema, star je cca. 3 leta in ni bil veliko v uporabi. Podarim brez škatle in kablov, ker jih nimam več. Najraje podarim socialno ogroženim ljudem, nikakor preprodajalcem - pošljite email in navedite ime in priimek osebe, ki bo prevzela zvočnik, lahko tudi pripišete zakaj naj ga podarim ravno vam.

OHRANJENOST:   
Ima manjšo udrtino na eni strani, ki je posledica padca, a je po padcu normalno deloval še vsaj 1 leto. Trenutno se ga ne da napolniti, zato sklepam, da je nekaj narobe s kontaktom za polnjenje - preverjeno z različnimi kabli, na različnih vtičnicah. Podarim nekomu, ki ga zna popraviti in bi mu prišel prav, saj je sicer deloval odlično.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).