oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 272671

Podarim: Odlično ohranjena zakonska postelja s komodo 160x200 cm

Škofljica, 23.11.2020:

Podarim odlično ohranjeno zakonsko posteljo s pripadajočo komodo. Tako postelja kot komoda sta zelo lepo ohranjeni, ni vidnih znakov obrabe. Postelja je proizvod italijanskega proizvajalca, kupljena 2005 v Maros. Oblečena je v temno rjavo usnje, nikjer poškodovano. Zraven pride tudi dvojno letveno dno in jogi, ki pa je zaradi starosti zrel za menjavo (ni pa nikjer deformiran). Dimenzije postelje (jogi) so 160x200), medtem ko so zunanje mere postelje 185x230 cm, višina vzglavnika pa je 97 cm. Komoda je dimenzij 138x81x56 cm (ŠxVxG), fronte predalov so oblečene v enako usnje kot postelja. Ostanek komode (stranice in zgornja ploskev) je iz glossy lakiranega češnjevega lesa. Predali so štirje, vodila zelo gladko tečejo, ni pa mehko zapiranje. Slike v prilogi. Izključno osebni prevzem na Lavrici.

OHRANJENOST:   
Praktično brez poškodb.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).