oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 272229

Menjam: Posojilo za rešitev finančnega problema

Maribor, 06.11.2020:

Posojilo za rešitev finančnega problema menjam za Hitro in enostavno posojilo brez stresa.
Spoštovani gospod ali gospa, Poiščite tukaj posojila za rešitev finančne krize po zelo nizki obrestni meri. Ponujam posebno posojilo za vse zainteresirane in to je certificirano posojilno podjetje, katerega edini namen je pomagati ljudem, moje dobroimetje pa je dano samo. Torej, ne oklevajte in me kontaktirajte za več informacij prek in izpolnite spodnje podatke. Polno ime:
Znesek posojila:
Trajanje posojila: Hvala.

OHRANJENOST:   
Spoštovani gospod ali gospa, Poiščite tukaj posojila za rešitev finančne krize po zelo nizki obrestni meri. Ponujam posebno posojilo za vse zainteresirane in to je certificirano posojilno podjetje, katerega edini namen je pomagati ljudem, moje dobroimetje pa je dano samo. Torej, ne oklevajte in me kontaktirajte za več informacij prek in izpolnite spodnje podatke. Polno ime: Znesek posojila: Trajanje posojila: Hvala.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10000 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).