oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 271900

Podarim: Zamrzovalna omara Beko 265l

Ljubljana, 26.10.2020:

Podarim zamrzovalno omaro Beko: https://www.mimovrste.com/prostostojece-zamrzovalne-omare/beko-prostostojeca-zamrzovalna-omara-beko-fn126420 Omara je stara 7 let in NE DELUJE. Serviser je rekel, da je verjetno spustil plin. Ker jo imam po novem v jedilnici mi je bila nekoliko preglasna, zato jo podarim, če se komu da z njo ukvarjati. Lučke se prižgejo, vse kao dela, samo zgleda da ni plina.

OHRANJENOST:   
Ob strani ima praske ker smo jo postavili preblizu stene, sicer je čisto lepa, omara pač. Kdor jo bo prišel iskati prosim, da prideta dva da jo lahko odneseta, imam jo v 1. nadstropju hiše (15 stopnic). Prosim imejte masko po vstopu v hišo. Hvala.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).