oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 271045

Potrebujem: Iščem PONY kolo ali samo dele, potrebne za obnovo

17.03.2021:

Iščem PONY kolo v kakršnemkoli stanju, lahko je kompletno ali z manjkajočimi deli, lahko je rjasto, poškodovano, zlomljeno, ni pomembno, ker ga bom obnovil in bo za darilo bližnji osebi, ki si želi klasično Pony kolo. Tudi če imate le posamezne dele, rade volje pridem ponje, saj mi bodo pri obnovi originalni deli prišli zelo prav. Naj vam ne bo nerodno poklicati zaradi slabega stanja kolesa ali posameznih delov, ker bo kolo speskano, po potrebi povarjeno in na novo prašno pobarvano, z novimi nalepkami in vsem kar mora biti opravljeno pri kompletni obnovi. Slike so za pozornost in so iz interneta. Hvala vnaprej in lep pozdrav !!



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).