oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 269909

Podarim: Stajica, podloga, lok in gugalnik

Kranj, 17.08.2020:

Stajica je zlozljiva, ima prenosno torbo. Velikost cca 1mx1m.
Ikeina podloga za igro (manjka ogledalce v soncku) Igralni lok ima vse pripadajoce igrace, a ker sem ze jaz dobila rabljeno so opraskane. Gugalnik je bez in rjave barve, notri se da baterije za guganje in pesmice.

OHRANJENOST:   
Stvari sem ze jaz dobila rabljene, tako da se vidi da je bilo uporabljeno. Podliga za igro je lepo ohranjena. Stajica je neposkodovana, igralni lok je super, le igracke so opraskane in ena ima baterije (ne vem ce deluje). Gugalnik deluje, ima lok na katerega lahko daste igracke (jaz jih nisem zraven dobila in tudi rabila jih nisem nikoli) opozorilo: vse je potrebno oprati in ocistiti, ker je dolgo casa stalo. Fotografije so iz interneta, ker imam stvari pospravljene v garazi.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).