oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 268662

Podarim: 3 stoli za jedilnico, pisarno

Ljubljana, 03.07.2020:

Podarim 3 stole, primerne za kuhinjo, pisarno, dnevno sobo... Zaradi posebne oblike nog so prijetni za sedenje, ker lahko naslonjalo nekoliko popusti, kot vzmet (cca 2 cm). Višina celega stola 103 cm, sedi se na višini 48 cm, dolžina sedeža 43 cm, širina 40-46 cm (sedež se spredaj malo razširi). Barva stolov je nevtralna svetla bež, noge so kovinske. Na spodnji strani nog so tačke, da ne poškodujejo tal.
Oddam komurkoli, najrajši v kompletu, lahko tudi posamezno. Osebni prevzem in transport. Po potrebi se lahko stole tudi razstavi, da je lažje za v avto (noge posebej, sedež posebej).

OHRANJENOST:   
Stoli so stari cca 8 let. Na sprednjem delu sedeža so vidne sledi uporabe, kjer se mestoma lušči zgornja plast. Pri enem stolu bolj vidne, pri drugem manj. Gre za lepotno napako, ki ne vpliva na kvalitetto sedenja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).