oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 267767

Podarim: Ogrodje otroške postelje 160x80, naravni svetel les

Ljubljana - Dobrunje, 21.01.2021:

Ogrodje luštne, prijetne in zelo enostavne otroške postelje za jogi velikosti 160x80 je iz naravnega, svetlega lesa. Jogi ni priložen, prav tako je le na sredini ena široka letvica, tako da bo dno postelje potrebno dopolnit z letvicami. Mi smo jih naredili sami iz ožjih podolgovatih letev in jih vstavili na za to namenjena robova na notranji strani obeh dolgih stranic.
Za lažjo uporabo smo odstranili varovalno stranico, ker je bila zelo nepriročna in je oteževala vstop/izstop na posteljo ter skupno crkljanje (3. slika, kjer je razvidna luknja na sprednji stranici).

OHRANJENOST:   
Uporabljena pri dveh otrocih, pri drugem minimalano. Brez poškodb, le zaradi odstranitve varovala je na stranici ostala luknja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).