oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 267259

Podarim: Kača, krogelni piton, podarim za 2-3 leta z vsemi plačanimi stroški

Ljubljana, 11.05.2020:

Zdravo! Vsi ljubitelji kač, v kolikor bi želeli kačo, za katero bi bilo popolnoma stroškovno poskrbljeno, bi vas prosila da me kontaktirate. Namreč direktorica ima kačo, ki je sicer od sina, ki je odšel na študij v tujino in bi želela, da nekdo skrbi za kačo tako kot je potrebno, s tem pa misli predvsem da ji posveča pozornost. Za stroške hrane in kakršne koli druge stroške, bo poskrbljeno. Kača ima lasten akvarij in vse potrebno. Nekaj o kači: Kača je krogelni piton, stara okoli 3 leta. Ime ji je Emily. Je zelo družabna in uživa ob človeškem stiku. Je enkrat tedensko in sicer eno majhno miško (ne živo).

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).