oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 265690

Podarim: KUHINJA (samo leseni elementi, brez gospodinjskih aparatov)

Limbuš, 29.02.2020:
PODARIMO KUHINJO - lokacija: okolica Maribora Podarimo kuhinjo Marles s pomivalnim koritom (brez pipe), samo leseni del, brez gospodinjskih aparatov. Kuhinja je starejša, vendar popolnoma uporabna. Elementi so demontirani včeraj in je prevzem možen takoj. Za prevoz poskrbite sami. V kolikor se nihče v kratkem ne oglasi, jo bomo žal morali odpeljati na odpad. MERE: SPODNJI ELEMENTI (višina 85 cm): kotni element: 100 cm dvojni element s policami in predaloma: 80 cm element s predali: 50 cm visoki element za hladilnik (brez vrat in z elementom zgoraj - višina 237): 60 cm element za pomivalno korito: 40 cm element poleg štedilnika s polico in predalom: 50 cm ZGORNJI ELEMENTI (višina: 97 cm): kotni element: 100 cm element s policami: 30 cm dvojni element s policami: 80 cm element s policami (poleg nape): 40 cm element z napo: 85 cm

OHRANJENOST:   
Na določenih elementih bi bilo potrebno zamenjati pante. Zgornji elementi so v boljšem stanju kot posamezni spodnji, ki so malo poškodovani.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).