oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 264869

Podarim: Omare, miza, stoli, klopi, pečica in kuhalna površina.

Ljubljana - Šentvid, 26.01.2020:

Podarim starejšo kuhinjo z aparati (hladilnik, pečica s kuhalno površino), ter mizo s stoli (in klopi). Miza in pult sta barvno usklajena. Mikrovalovne pečice NE podarjam. Pipe NE podarjam. Kuhinja je še iz časov kvalitetne izdelave opreme in je dobro ohranjena, le zadnje stranice od spodnjih treh omar manjkajo, ker smo imeli problem z izlivom vode iz zgornjih stanovanj. Posledično smo morali tri zadnje stranice odstraniti. Namestitev novih zadnjih stranic bi morali urediti sami. Pri hladilniku in pečici s kuhalno površino so vidni znaki uporabe, sicer pa še vse deluje kot mora. Mere se nahajajo na eni izmed slik. Podarim kot komplet. Nošenje in transport uredite sami.

OHRANJENOST:   
Kuhinja je starejša, so vidni znaki uporabe.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).