oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 264482

Podarim: Hladilnik, delujoč, a s slabim tesnilom

Ljubljana , 11.01.2020:
Kombiniran hladilnik Zanuss, hladilni del 173 l, zamrzovalni 57 l. Težava je tesnilo, ki je na eni strani zvito, tako da je vprašanje, ali hladilnik dobro tesni. Ker je tablica z napisom poškodovana, se ne da ugotoviti modela, da bi naročil novo tesnilo. (Glej slike.)

OHRANJENOST:   
Hladilnik star cca. 15 let, emajl na vratih nekoliko poškodovan, temeljito očiščen. Hladilnik (motor) deluje. Težava je tesnilo, ki je na eni strani deformirano (zvito), tako da je vprašanje, ali hladilnik tesni. Ker je nalepka s podatki v notranjosti poškodovana, se ne da ugotoviti modela, da bi naročil novo tesnilo. (Glej slike.)

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).