oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 264030

Podarim: Ponujam posojila hitro in zelo varno

Kranj, 23.12.2019:

Pozdravljeni
Potrebujete denar za ponovni zagon svoje dejavnosti, za izvedbo projekta svoje sanje ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banke vas prosimo, pogoji, ki jih ne morejo izpolniti, pretirane obrestno mero ???
Nič več skrbi tukaj je za vas priložnost, da bi dobili kratke in dolge toplotne posojila z zelo preprostih pogojev in zelo nizko obrestno mero.
Če potrebujete denar iz kakršnega koli razloga, kontaktirajte me po e-pošti: za več informacij.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni Potrebujete denar za ponovni zagon svoje dejavnosti, za izvedbo projekta svoje sanje ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banke vas prosimo, pogoji, ki jih ne morejo izpolniti, pretirane obrestno mero ??? Nič več skrbi tukaj je za vas priložnost, da bi dobili kratke in dolge toplotne posojila z zelo preprostih pogojev in zelo nizko obrestno mero. Če potrebujete denar iz kakršnega koli razloga, kontaktirajte me po e-pošti: za več informacij.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).