oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 262533

Podarim: Osebno posojilo je 2%

Ljubljana - Šentvid, 25.10.2019:

Osebno posojilo je 2% hi Imate dolgove iz finančnih sporov in vsi vaši poskusi bank in finančnih institucij do zdaj niso dali ničesar zaradi slabega kreditnega ali drugega, potem me kontaktirajte in v manj kot 72 urah po razumni stopnji 2% letno in ob odplačilu se strinjate, da vam ponudim posojilo ki vam reši življenje.
kontakt: Whatsapp: +31/202/415/706.

OHRANJENOST:   
Hi Imate dolgove iz finančnih sporov in vsi vaši poskusi bank in finančnih institucij do zdaj niso dali ničesar zaradi slabega kreditnega ali drugega, potem me kontaktirajte in v manj kot 72 urah po razumni stopnji 2% letno in ob odplačilu se strinjate, da vam ponudim posojilo ki vam reši življenje. kontakt: Whatsapp: +31-202-415/706.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).