oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 262278

Podarim: Stolcek za hranjenje dojencka

Ljubljana, 16.10.2019:

Stolcek za hranjenje. Je nekoliko vecji in zavzame nekoliko vec prostora kot obicajen kuhinjski stol, a zelo stabilen in izjemno prirocen v prvih mesecih pa vse do npr. 2. Leta pri hranjenju. Spredaj ima mizico, ki se vstavi v stol - na slikah loceno. Stol je mehko oblazinjen z umetnim materialom, ki ga lahko samo obrisete z mokro krpo/gobico. Motiv podloge je v rumeni barvi z medvedki.
Mozen tudi prevzem v Kranju ali na Ptuju.

OHRANJENOST:   
Stolcek je dobro ohranjen, nic poskodovan. Z izjemo pasov, ki so zaviti in jih ni bilo mogoce odstranit ter zato niso bili delezni pranja v stroju. Jaz trakov sicer niti nisem uporabljala, a je hrana kljub temu prisla zraven, saj je bila vsepovsod. Lahko se jih umije na roke.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).