oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 262128

Menjam: mladinsko gorsko kolo Jumpertrek

Ljubljana , 09.10.2019:
Mladinsko gorsko kolo Jumpertrek menjam za darilni bon Mercator, Hofer.
V kleti mi že nekaj časa stoji mladinsko gorsko kolo Jumpertrek, stanje in mere razvidne iz slik. Primerno za mladostnika/co za po mestu ali za daljše podvige. Ogled in prevzem kadarkoli v Ljubljani (Bežigrad), v zameno za bon Mercator ali Hofer. Okvirna vrednost menjave je 40 eur oz. po dogovoru.

OHRANJENOST:   
Kolo je bilo poleti servisirano, je popolnoma vozno, ima udoben sedež, blatnike, držalo za bidonček, dobro delujoče prestave (24 prestav), sprednje + zadnje zavore, števec, lučko spredaj in reflektorje na pedalih. Oddam, ker mi ne odgovarja moški okvir, zato sem ga v zadnjih letih tudi zelo malo vozila. Je pa ves čas stalo v kleti, tako da ni niti umazano niti zarjavelo. Edino del okvira pri tački je rahlo razpraskan še od prejšnjega lastnika (razvidno iz slike).

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 40 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).