oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 260456

Podarim: Poliestrska cisterna za kurilno olje (V = 2000 L)

Celje, 23.09.2019:

Pozdravljeni, Podarjamo poliestrsko cisterno za kurilno olje (seveda brezplačno). Njena prostornina znaša ~2000 litrov, v dolžino, višino in širino pa meri približno 210x150x70 cm. Svojčas je dobro služila od boga danemu namenu, odkar smo se pri hiši zares poglobili v Jezusove nauke, pa greje vera naša srca mnogo bolje od centralne.

OHRANJENOST:   
Cisterna je bila vseskozi v garaži in je od prvega polnjenja z utekočinjenimi dinozavrskimi kostmi pred dobrim desetletjem praktično nespremenjena. Že zadnji dve leti smo bolj poredko koristili njene usluge, zato se je na njenem dnu nabralo nekaj usedline, ki je prav tako del ponudbe in je ne bomo niti odstranjevali niti dodatno zakasirali. Predmet obravnave nameravamo pred oddajo spraviti na svitlo (torej iz garaže) in nekoliko (zunanje) očistiti, nato pa naj v božjem imenu odide novim zmagam naproti. Bodite v cvetju, Jan K.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).