oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 259749

Podarim: Retro omara - podarim 40 let staro pohištvo

Ljubljana, 13.07.2019:

Do prejšnje sobote je bila omara v uporabi in je služila namenu. Sedaj je na poti, da jo prevzame nov bodoči lastnik v nasprotnem primeru bo šla z avgustom na deponijo.
Omara je povsem funkcionalna in je bila uporabljena tako kot je fotografirana. Vse police, vrata, steklo, panti in predali so funkcionalni. http://bit.ly/2JK1DPr.

OHRANJENOST:   
Kosov je 6. Spodnji deli so globine 60cm zgornji deli pa 40 cm. vsak del je širine 90cm se pravi skupaj 270cm. Skupna višina je 215 cm. Višine spodnjega dela nisem zmeril zdi se mi da je 40cm. Omara vas čaka v kosih pod balkonom kot je videti na fotografijah na povezavi http://bit.ly/2JK1DPr . Če vas zanima pokličite Andrej in pridite iskat s kombijem ali prikolico primernih dimenzij. Pri natovarjanju vam morda ne bomo mogli pomagati.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).