oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 259335

Menjam: Menjam: GSM pametni telefon HTC Desire S S510e Android 2.3.5.

Maribor , 16.08.2019:
Menjam: GSM pametni telefon HTC Desire S S510e Android 2.3.5. menjam za predplačniške kartice za polnjenje telefona=Telemach polnilne kartic.
Pametni telefon HTC Desire S S510e Android 2.3.5., je malo rabljen, brez prask. Zamenjam ga za predplačniške kartice Telemach ali bilo kaj po dogovoru. KUPCU PODARIM ZRAVEN še novo SIM kartico s številko in naloženim bonusom za 5€!

OHRANJENOST:   
Telefon je odlično ohranjen, je v originalni embalaži in ima navodila, napajalnik in stereo slušalke. Opis in vstavljanje SIM kartice je posnet na video v aparatu in tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=QnSsdTUv5qM. Odveč mi je ker sem dobil drugega dražjega.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 35 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).