oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 259003

Podarim: Ponudba posojil med zasebnimi resnimi.

Ig, 14.06.2019:


Za konec letnih počitnic, za pomoč pri vaših dolgovih, za realizacijo vaših projektov, za nakup vaše hiše ali avtomobila iz sanj vam ponujam posojila, kreditiranje ali financiranje vsakomur, ki lahko povrne z obrestno mero 3%, za vse, ki jih zanima, povej mi:
- Kakšna je vaša zasluga? ali Koliko si želite sposoditi?
- Kakšno je vaše obdobje odplačevanja?
- Vaša telefonska številka
Torej, če boste morali sposoditi denar, ne oklevajte in me kontaktirajte
da bi izvedeli več o naših zelo ugodnih pogojih.
Za več informacij me prosim kontaktirajte po e-pošti:
WhatsApp: +33644691105
Viber: +33644691105

OHRANJENOST:   
Za konec letnih počitnic, za pomoč pri vaših dolgovih, za realizacijo vaših projektov, za nakup vaše hiše ali avtomobila iz sanj vam ponujam posojila, kreditiranje ali financiranje vsakomur, ki lahko povrne z obrestno mero 3%, za vse, ki jih zanima, povej mi: - Kakšna je vaša zasluga? ali Koliko si želite sposoditi? - Kakšno je vaše obdobje odplačevanja? - Vaša telefonska številka Torej, če boste morali sposoditi denar, ne oklevajte in me kontaktirajte da bi izvedeli več o naših zelo ugodnih pogojih. Za več informacij me prosim kontaktirajte po e-pošti: WhatsApp: +33644691105 Viber: +33644691105.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).