oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 258422

Potrebujem: Nujno pomoč bolnemu otroku

19.05.2019:

Dobri ljudje. Sem obupana mamica starega 8let sinka, ki je zelo bolan. Otrok je v bolnišnici Ljubljana ker sem bres poselna in nimam avta ter mati samohranilka mi je hudi da ne morem vsakič obiskovsti otroka v bolnišnici. Otrok bo potreboval po bolnišnici terapije in zato bi iz celega srca zsprosila pomoč sem izkrena in nujno rabim denarno pomoč za otroka prosim vas za donacijo pomagajte mi za mojega otroka priložila bom vam dokazila in da nisem goljufka samo mamica ki trpi in nima pomoči ne od csd vsi so mi zaprli vrata.. Prosim Vas pomagajte mi.. Otrok bo tudi vesel za kako igračo in rabila bi tudi nekaj hlač in čevlje za sinka. Prosim osmilite se majhnega bolnega otroka saj za več informacij vam vse pripišem in pišljem hvala iz srca.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).