oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 257767

Podarim: oblačila / obutev /

Ljubljana, 24.04.2019:

Imam nekaj ženskih oblačil , ki jih podarim pod "pogojem " , da mi na gornji mail pošljete točne mere: torej vaša višina + teža + obseg prsi+ obseg pasu +obseg bokov, ter dolžina nog v razkoraku. Ter seveda za kakšno priložnost potrebujete oblačila (ker imam tako kakšen kostim kot trenirke in vsi ne potrebujete vsega oz. ni vaš stil oz potreba).Imam tudi nekaj obutve, tako športne kot salonarjev, balerink. Če potreb zvezke ali perlice za ustvarjanje oz novoletne girlande (so "paprnate in svetleče)

OHRANJENOST:   
Kar se lahko nosi je dobro ohranjeno. imam pa tudi manj uporabno konfekcijo, ki jo lahko podarim za predelavo- če katera šiva in se lahko kaj ustvari.

DARUJEM: socialno ogroženim


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).