oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 257218

Podarim: Ponudba posojil med posamezniki

Križevci pri Ljutomeru, 02.04.2019:

Ponudba posojil med posamezniki
To sporočilo je namenjeno ljudem, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo svojega življenja. Vi ste zasebna Švica, Kanada, Belgija, Portugalska, Italijanska, Francoska, po celem svetu, ponujamo vam posojilo v višini od 2000 do 1.700.000 € z enostavnimi pogoji, imamo tudi naložbe in posojila med zasebniki vseh vrst in naše prenose zagotavlja banka za varnost transakcije za vsakogar, ki je sposoben odplačati z obrestmi od 2% do 5% s pomojo odvetnikov naih strank.

OHRANJENOST:   
Ponudba posojil med posamezniki To sporočilo je namenjeno ljudem, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo svojega življenja. Vi ste zasebna Švica, Kanada, Belgija, Portugalska, Italijanska, Francoska, po celem svetu, ponujamo vam posojilo v višini od 2000 do 1.700.000 € z enostavnimi pogoji, imamo tudi naložbe in posojila med zasebniki vseh vrst in naše prenose zagotavlja banka za varnost transakcije za vsakogar, ki je sposoben odplačati z obrestmi od 2% do 5% s pomojo odvetnikov naih strank.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).