oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 256885

Podarim: Ponudba posojil in naložb hitro in zelo varno

Ljubljana, 21.03.2019:

Zdravo gospa in gospod
Pomoč je najboljši način, da delite svoje ljubezni in da je kaj odpeljal me da na voljo posojila s pogoji zelo preprosta; Delam tudi naložbe vseh vrst. Nudim posojila v kratkem, srednjeročno in dolgoročno in vse naše prenose, ki jih banka za večjo varnost. Za vse vaše posojilo zahteve me prosim kontaktirajte in skupaj bomo videli, kako sodelovati in omogočajo realizacijo svojega projekta, v najboljših pogojih in v najkrajšem času. Prosim mi točno želite izposoditi vaše zahteve za znesek posojila in rok vračila.
Zahteva zagotavljanje nekaterih informacij in dokumentov. Za vse vaše posojilo zahtevo prosim kontaktirajte me na moj e-poštni naslov: ker sem na voljo vsak dan, da Boga za pomoč jih reši vse vaše finančne težave.

OHRANJENOST:   
Zdravo gospa in gospod Pomoč je najboljši način, da delite svoje ljubezni in da je kaj odpeljal me da na voljo posojila s pogoji zelo preprosta; Delam tudi naložbe vseh vrst. Nudim posojila v kratkem, srednjeročno in dolgoročno in vse naše prenose, ki jih banka za večjo varnost. Za vse vaše posojilo zahteve me prosim kontaktirajte in skupaj bomo videli, kako sodelovati in omogočajo realizacijo svojega projekta, v najboljših pogojih in v najkrajšem času. Prosim mi točno želite izposoditi vaše zahteve za znesek posojila in rok vračila. Zahteva zagotavljanje nekaterih informacij in dokumentov. Za vse vaše posojilo zahtevo prosim kontaktirajte me na moj e-poštni naslov: ker sem na voljo vsak dan, da Boga za pomoč jih reši vse vaše finančne težave.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).