oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 256701

Menjam: VZMETNICA 140X70

Rimske Toplice, 08.03.2019:
VZMETNICA 140X70 menjam za MILKA ČOKOLADA IN ČOKOLINO 1KG.
Menjam vzmetnico za otroško posteljico kinderpet mere 140x70 se v odličnem stanju nikoli ni bil populan ker je bil zašpčiten. imam pa še ogodje od kinderpata 140X70 samo na eni stranici makajo 3palice ki so zlomljene odam pa tudi obrobo za posteljico in nekaj rjuh in postelnino za vzglavnik in odejo. sklikce pošljem po mailu. SAMO RESNI!

OHRANJENOST:   
Menjam vzmetnico za otroško posteljico kinderpet mere 140x70 se v odličnem stanju nikoli ni bil populan ker je bil zašpčiten. imam pa še ogodje od kinderpata 140X70 samo na eni stranici makajo 3palice ki so zlomljene odam pa tudi obrobo za posteljico in nekaj rjuh in postelnino za vzglavnik in odejo.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 20 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).