oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 256524

Menjam: DRUŽINSKI ZDRAVSTVENI VODNIK

Jesenice na Dolenjskem, 28.02.2019:

DRUŽINSKI ZDRAVSTVENI VODNIK menjam za BATERIJSKI POKONČNI SESALNIK - BREZHIBEN ,TRDI ZUNANJI DISK.
KOT NOV DRUŽINSKI ZDRAVSTVENI VODNIK , VEČJI FORMAT , TRDE PLATNICE , 1104 STRANI, CENA NOVEGA JE 130€
(EMKA.SI)
MENJAM ZA POKONČNI BATERIJSKI SESALNIK, BREZHIBEN, Z DOBRO BATERIJO ALI TRDI ZUNANJI DISK
OZIROMA KAJ PO DOGOVORU.

OHRANJENOST:   
Knjiga je delo priznane založbe Time-Life Books, pri prevodu pa so sodelovali ugledni slovenski strokovnjaki. Družinski zdravstveni vodnik je doslej najpopolnejši zdravstveni vodnik v slovenščini. Prvič usklajeno prikazuje tako konvencionalne kot tudi vse najbolj uveljavljene alternativne načine zdravljenja: akupresuro, aromaterapijo, homeopatijo, jogo, kiropraktiko, kitajsko medicino, masažo, zeliščno terapijo ... Konvencionalna in alternativna medicina v eni knjigi! V Družinskem zdravstvenem vodniku je 1000 opisov bolezni, od razmeroma nenevarnih do resnejših zdravstvenih težav. Pri vsaki težavi je predstavljen najprej konvencionalni pristop zdravljenja, sledijo pa mu glavne alternativne oblike zdravilne prakse. V njem so tudi navodila za prvo pomoč, posebne informacije glede zdravja žensk, moških, otrok in starejših, opisi več kot 800 zdravil, ki jih zdravniki najpogosteje predpisuje, navodilo za opremo domače lekarne, izčrpno stvarno kazalo, s pomočjo katerega hitro najdemo bolezen.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 80 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).