oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 256318

Podarim: ponujajo posojila med posebno hude 2014

, 20.02.2019:

Pozdravljeni, za vas Gospod Gospa Jaz Peter Müller gospodarski subjekt ukvarja z uvozom in izvozom.
Ob precejšnji kapital, dajem posojil po nizkih obresti za vse, ki bi mi tudi podelitev rembourser.Mes pogoji so zelo preproste in claires.je'm precej eksperiment in sérieux.je traja ali stroški mapo ali pristojbine resno notaire.Pas abstenir.Merci, da se obrnete na moj mail.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni, za vas Gospod Gospa Jaz Peter Müller gospodarski subjekt ukvarja z uvozom in izvozom. Ob precejšnji kapital, dajem posojil po nizkih obresti za vse, ki bi mi tudi podelitev rembourser.Mes pogoji so zelo preproste in claires.je'm precej eksperiment in sérieux.je traja ali stroški mapo ali pristojbine resno notaire.Pas abstenir.Merci, da se obrnete na moj mail.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).