oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 255808

Podarim: Hitra in zanesljiva ponudba posojil v 48 urah.

, 31.01.2019:
Pozdravljeni.
Potrebujete financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup motornega kolesa, za ustvarjanje lastnega podjetja, za vaše osebne potrebe itd. osebni krediti od 5.000 EUR do 5.000.000 EUR z nominalno obrestno mero 2%. V zahtevkih za posojilo navedite natančen znesek, ki bi ga želeli, in njegov rok odplačevanja.
Za več podrobnosti me prosim kontaktirajte na naslednji naslov:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni. Potrebujete financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup motornega kolesa, za ustvarjanje lastnega podjetja, za vaše osebne potrebe itd. osebni krediti od 5.000 EUR do 5.000.000 EUR z nominalno obrestno mero 2%. V zahtevkih za posojilo navedite natančen znesek, ki bi ga želeli, in njegov rok odplačevanja. Za več podrobnosti me prosim kontaktirajte na naslednji naslov:

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).