oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 255379

Menjam: ZTG-G S202 enostaven telefon za upravljanje z lučko.

Maribor, 13.03.2019:

ZTG-G S202 enostaven telefon za upravljanje z lučko. menjam za bukova drva, narezana na 25-33 cm z dostavo ali bilo kaj po dogovoru..
ZTG-G S202 je enostaven telefon za upravljanje (na slikah), z lučko za osvetlitev in direktno tipko za SOS klice v sili. Primeren je za mlajše otroke in starejše osebe, ker ima velike številke in veliko zna delati. V originalni embalaži je napajalnik, USB kabel za računalnik in stereo slušalke.

OHRANJENOST:   
Aparat je odlično ohranjen, brez prask, ker je bil vedno v priloženem etuiju. Zamenjam ga, ker mi je odveč, dobil sem nov pametni telefon. Telefon deluje v vsa omrežja brez vezave. Več tehničnih informacij lahko vidite na embalaži in tudi tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=UlTGJcvL4mE.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 15 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).