oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 255291

Potrebujem: Potrebujem račun za LIDL prešiti plašč

10.01.2019:

Potrebujem račun za ženski prešiti plašč na sliki, kupljen v Lidlu konec lanskega leta. Kupljen za mamo, žal ji je bil premajhen, račun sem v vsem decemberskem hitenju pomota izgubil. Potrebujem račun, da bi izdelek lahko vrnil. Pripravljen sem v zameno dat kako kavo, čokolado, kdor ne potrebuje računa, bi ga bil res vesel. opcijanje tudi da plašč menjam za bilo kak darilni bon za živilsko trgovino. Plašč je bil 24.99€. za simbolično ceno 20€ ga lahko tudi prodam. Plašč je kot nov, iz trgovine, originalno zapakiran. Upam da še obstaja kak dobri človek in me razreši iz te neprijetne situacije. Lep začetek leta vsem.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).