oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 255165

Podarim: Pomembno sporočilo.

Maribor, 04.01.2019:

To naj bo opozorilo še ostalim, da naj ne nasedajo takšnim SPAM sporočilom! "Z mobilnim telefonom sem se prijavil na "Najdi.si" in takoj se je pojavilo obvestilo, da so na mojem telefonu zaznani štiri virusi, ki mi lahko izpraznijo, uničijo ali še bol škodijo moji bateriji! Ponujen mi je bil "antivirusni program" s katerim naj si zaščitim telefon, če na prazno ponujeno polje vpišem svojo telefonsko številko. Iz radovednosti sem jo vpisal in takoj dobil nazaj SMS z vsebino: Prijava v Clicksaints: Pogoji: strošek 2X2,49€. Pošlji SMS na številko 6655 in to potrdi z besedo DA.

OHRANJENOST:   
Ker sem takoj spoznal, da gre tukaj za SPAM :_spamguy sporočilo, tega seveda nisem naredil. Zato je v nadaljevanju pisalo: Odjava na http://click/Slovenia/stop get na 6655/info 01/888-86-89." Ali je še kdo tudi dobil takšno ali podobno sporočilo? Kako lahko preprečimo in blokiramo takšne SPAM-e ?

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).