oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 255045

Podarim: komplet oblačil za fanta, 12 let

Ljubljana, 16.01.2019:

Komplet fantovskih oblačil: bunda št 10, 4 pari kavbojk (št 6, 12, 152, 12), kratke hlače (št 8 in 14), majice (št 6, 10, 12), srajca (št 164), pulover št 12 in dva podobno velika brez oznake št. Oblačila so kar dobro ohranjena, ker je fant v tistem času rasel zelo zelo hitro. So malo starejša (pozabljena v omari za nekaj let), zato verjetno a so bila na suhem in nimajo slabega vonja. Verjetno pa niso več moderna in so zato bolj za doma. Na prvi sliki so vsa oblačila; posamično je slikanih pribl. polovica.

OHRANJENOST:   
Majice imajo kakšen madež kje, ki pa ni zelo viden. Tri od štirih kavbojk so zelo OK, tudi srajca. Bunda je nekje pošita, ampak se ne opazi.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).