oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 254844

Menjam: Vodni Sesalec 4 v 1: para, sesanje, pranje in čiščenje parketa

Grosuplje, 21.12.2018:

Vodni Sesalec 4 v 1: para, sesanje, pranje in čiščenje parketa menjam za Domača hrana - lahko meso, krompir.....
Vsi čistilni in parni aparati v enem samem parnem sesalniku! Zraven sesalca doodam original račun, ki dokazuje da je nov stal preko 500 EUR. Sesalec ima zraven poleg vseh priključkov tudi likalnik na paro, ki je praktično nov-uporabljen mogoče dvakrat. Vreden menjave, solidno ohranjen in očuvan. V menjvo lahko ponudite karkoli: domači med, olivno olje, bučno olje, čebulo, krompir, meso...itd. Ponudbe posredujte danes do konca dneva na katja1213(afna)gmail.com - menjava možna tudi jutri 22.12.2018 - dopoldne na rudniku v Ljubljani. Nizkotlačni bojler s tlakom 5 barov in 120 stopinjami proizvaja paro, ki je najučinkovitejši uničevalec bakterij, pršic in bacilov. Brez najmanjšega in dolgotrajnega napora raztaplja maščobo. Niti vodni kamen se ji ne more upreti. Dodatni priključek sesalnika - Likalnik VIP 75 je zaradi možnosti nastavljanja količine pare in temperature primeren za vse vrste tkanin. Funkcija vodnega pranja omogoča hitro pomivanje tal brez izpiranja. Sesalnik v trenutku vsesa vso umazano vodo, tako da se tla zelo hitro posušijo. Odličen tudi za suho sesanje. Vodni filter Hydrofilt, ki onemogoča vračanje in uhajanje vsesane nečistoče in izhodni filter Hepa, ki se enostavno izpere pod vodo, poskrbita za odlično filtracijo. Ročaj ONE TOUCH je odlično zasnovan in zelo preprost za uporabo. Z dotikom izbirate med izpustom hladne vode, vklopom in nastavitvijo ene od štirih stopenj sesalne moči in izpustom pare. Večnamensko krtačo s tremi priloženimi vložki lahko uporabljate na vseh površinah : za čiščenje trdih tal, preprog in za vse tekstilne talne obloge. Gumijasti vložek je namenjen sušenju in vsesavanju tekočin. Zraven dobite še kotno krtačo, krtačo za radiatorje, čopič za čiščenje občutljivih površin, podaljšek cevi iz aluminija, kombinirani nastavek za čiščenje stekla, ogledal in gladkih površin in kombinirani kotni nastavek, ki je pirmeren za čiščenje zelo umazanih in nedostopnih površin. Sesalnik je dobro ohranjen in je bil uporabljen občasno za čiščenje celotnega stanovanja.

OHRANJENOST:   
Dobro.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 50 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).