oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 253892

Menjam: Vodni sesalec z likalnikom

Grosuplje, 02.12.2018:
Vodni sesalec z likalnikom menjam za Domače dobrote, krompir, salame, meso, domači ajvar....
Menjam vodni sesalec solidno ohranjen. Sesalec ima možnost parnega čiščenja celotnega stanovanja, celotne kopalnice, saj ima potisk 5 barov. Ima tudi praktično nov nastavek-likalnik, ki se ga priklopi na sesalec (enostavno parno likanje). Nov sesalec je stal okrog 300 eur, zraven je bil dokupljen še likalnik za parno likanje, ki ga žal nisem veliko uporabljala. V zameno za sesalec bi rada dobila nekaj kg krompir, salame, domači ajvar, čebula, česen... Karkoli v približno enaki protivrednosti. Sesalec je možno prevzeti že danes v Grospulju. Zaradi velikega povpraševanja Prosim pišite samo resni, ki bi opravili menjavo za domače dobrote lahko že danes ali drug teden.

OHRANJENOST:   
Sesalec je dobro delujoč. Likalnik na paro dela odlično. Zunanjost je primerna. Sesalec ima ogromno priključkov-čiščenje celotnega stanovanja.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 50 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).